Honda ostaje u CSKA

Honda ostaje u CSKA

M. Šljivak

Moskovski CSKA ponudio je produženje ugovora japanskom reprezentativcu Keisuke Hondi višegodišnje produženje ugovora, nakon što je ovaj fudbaler prije nekoliko dana dobio ponudu od rimskog Lazija.

"Honda je bio blizu potpisa za Lazio. U zimskom prelaznom roku taj se transfer nije mogao obaviti, ali postoji mogućnosto odlaska na ljeto", rekao je menadžer japanskog fudbalera Kees Ploegsma.

Ipak, CSKA će pokušati spriječiti odlazak Honde tako što će mu ponuditi novi višegodišnji ugovor vrijedan 13 miliona eura, nakon što mu istekne postojeći ugovor u ljeto naredne godine.

Dvadesetpetogodišnji fudbaler je ranije bio povezivan sa velikim imenima evropskog nogometa poput Liverpoola i Manchester Citya, no do realizacije transera nije dolazilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti