Hondin menadžer: Niko me nije kontaktirao

Japanac, sada, daleko od Milana?

Hondin menadžer: Niko me nije kontaktirao

E. Škorić

Keisuke Honda, zvijezda Japana sa Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, navodno se nalazi nadomak Milana. No, takve natpise talijanskih medija demantovao je njegov menadžer Kees Ploegsma.

Honda je privukao interes brojnih europskih momčadi nakon sjajnih partija u dresu Samuraja na Svjetskom prvenstvu. Veznjak moskovskog CSKA se u kontekst najviše stavljao sa Arsenalom i Milanom, a talijanski mediji su posljednjih dana izvijestili kakio se nalazi 'na milimetar' od Rossonera.

"Ne znam ništa o tome. Nitko me nije kontaktirao. Nekoliko klubova zatrašilo je informacije, ali to su bili samo neformalni razgovori i na kraju ništa nije postalo konkretno", kazao je Ploegsma, dodavši:

"Honda je u januaru potpisao za CSKA i ima ugovor do decembra 2013. godine. Ne znam je li ruska momčad spremna da ga proda. Očito je čast biti vezan sa velikim ekipama, ali to nije iznenađenje, jer Keisuke je odigrao sjajno na SP-u i u dresu CSKA prošle sezone".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.