Navijači Sarajeva ogorčeni nakon poraza

Horde zla igračima: "Dobit ćete batine, igrajte p...e"

D. Kurbegović

Nogometaši Sarajeva danas su na rođendan voljenog kluba ponovo razočarali svoje vijerne navijače. Horde Zla su u Kakanj stigle u velikom broju, više od 1000 navijača bordo ekipe, došlo je bodriti klub, nadajući se da će igrači pokazati dobru partiju i ostvariti novu pobjedu.

Mladost je u svim elementima nogometne igre danas bilo bolje od Sarajeva, ali navijače kluba s Koševa najviše je zaboljelo to što su igrači danas imali loš pristup utakmici, rijetko koji igrač se borio za dres bordo kluba, tako da su na kraju utakmice ispraćeni salvom zvižduka.

Pored toga, navijači Sarajeva su igračima poručili da će dobiti batine, te da igraju kao p....e, nakon utakmice zamalo nije došlo do incidenta, jedan od vođa navijača Sarajeva izrevortiran s time što igrači bordo ekipe na kraju nisu htjeli da pozdrave navijače i ispričaju im se za lošu partiju, preskočio je odbranu kako bi se obračunao s njima. Zaštitari su brzo reagovali i zaustavili gnjevnog navijača, koji je s razlogom ljut na svoje ljubimce.

Pored salvi zvižduka i uvreda za svoje ljubimce, navijači Sarajeva su gromoglasnim aplauzom na kraju utakmice pozdravili igrače Mladosti, koji su pokazali danas kako se bori za boje svoga kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.