8

Komentari (8)

meljo
Majku zelenu ****, a sve Dževad nije valjo... bije godine bilo bez min. 300000 KM
SarajevoFC
Bravo za Upravu, bravo za HZ. Ova uprava odavno radi odličan posao i treba podršku. A ove parazite iz Opštine otjerati za sva vremena i svima će nam biti bolje.
hzsg
Nacelnice, jesi li primio delegaciju aktuelnog SAMPIONA I OSVAJACA KUPA, pocastio u ime maticne Opcine, izustio neku lijepu rjec, dao finansijsku cestitku i sl. NE GODPODINE NACELNICE, pogledaj sta ti radi kolega Koldzo iz Opcine NS daje kapom i sakom i to bez ikakvog rezultata. E moj nacelnice... MARŠ ZA SVA VREMENA
Paradajz
Slažem se sa ovim, podrška. KOŠEVO SARAJEVU!
fbigoal
Dobri ovi pravo, treba načelnik da pravi novi stadion da dvojac Tam-Vam može bolje prodati klub i uzeti dobru lovu
Kuuler
Uzmi ga usta i radi Tam-Vam, botino
Mictlantecuhtli
Ako prodaju klub i uzmu dobru lovu hocel ponijet stadion sa sobom ? Nacelnik je obicni dzon-obraz, ponasa se ko da vodi seosku zadrugu.. A mi mescini jedini u Evropi nemamo niti jedan stadion za grupna takmicenja... Tuga... Treba da ga bude stid za nesposobnost a on fol trazi nake izgovore..
Rajvosa2019
Slazem se , skuplja papak politicke poene - 4 godine nije guzom mrdno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti