10

Komentari (10)

LevoKrilo
Ovaj gore napisao za F.K. Sarajevo - Udba. E moj jadniče, šta je željezničar: ŠD željezničar pa onda N.K. željezničar. Pogledaj od 1921 sastav pa narednih 10 godin....Zavedeni ste dobro, Sportski pozdrav
AdmirAdmir11
Otjerajte Ajlu opet vedri i oblaci klubom samo je nema u javnosti kako to ne vidite a vidjeli bi da mirza prode pored kluba ustanak ste napravili protiv njega i nje a ona ostade i vi se pravite da ne znate,i sta da ocekujete bolje moze samo jos gore
zgembo.popuslic
Pa i nije se nista desilo hvala Bogu jer je policija na vrijeme sve zaustavila i uhapsila ove sto su krenuli praviti belaj. Al da kojim slucajem nije to uradila i da se desio neki tezi incident ili ne daj Boze da je pala mrtva glava, onda bi bilo kukanje sto nam ovo treba, zasto se medjusobno bijemo, gdje bila policija da ovo sprijeci itd itd. Umjesto da budemo zahvalni jer se nista nije desilo, oni izdaju saopstenja kako su ih hapsili bez ikakvog razloga. Pa kasno je hapsiti kad se belaj dogodi, tad vise nema koristi, steta je vec ucinjena. Da se razumijemo, nisam za maltretiranje normalnih navijaca od strane policije al ove sto su krenuli sa palicama treba odma u startu u zatvor a ne cekati da vidis sta ce uradit pa tek onda reagovat
user1574859714
Krenuli sa palicama a ko zna pta su još imali,njihov pripadnik govori pustite nas da se bijemo,policija imala saznanje da su planirani neredi na stadionu i ovi tamo iz lavora kazu nije to ništa. Smijurija od kluba i navijača tzv.
user1676717906
U d b a ,, htz 87
rodjak
po meni vi koji vodite HZ trebate malo disciplinovati ovo odmetnuto krilo sto su sa palicama i sljemovima dosli blizu stadiona koji su ocito isli da naprave incident,a ako su oni smisljeno poslati da traze belaj onda nemate se sta zaliti.Bola navijajte fino koji vam je vise qurac i jednim i drugim i trecim i cetvrtim,sta se lozite na one srpske i hrvatske huligane ,takmicite se ko ce bolju koreografiju napraviti ili ko ce bolje navijati na utakmici,koji vam je qrac vise .YTreba ko u Engleskoj ove koji se uhvate da prave belaj u vremenu kad je utakmica pozvati u policiju i spremiti ta 2 sata da skupljaju paopire po gradu,tako se radi na zapadu ,je li dosta vise sranja(nevezano koja je navijacka grupa,sve su slicne ili iste )
Hadzija123
Ne opravdam zabranu prisustva HZ na derbiju ali ovo saopstenje je sve osim saopstenje,ne znam ko je ovo sastavljao i sta je mislio reci ovom objavom?
hzsg
STRUMFOVSKI UREDNICE, ŠTRUMFOVSKOG PORTALA...!!! IMA LI NEKA DRUGA SLIKA UBJEDLJIBO NAJBROJNIJE I NAJVECE NAVIJACKE GRUPE U BIH. ZATO SLUŠAJ.... DOBRO...!! POSEREMO TE SVI REDOM I TO S TREŠNJE...!!!
vukodlak
Argumentuj to najbrojnija i najveca "navijacka" grupa u BiH.
user1574859714
HHahahahahaha kako si smijepan Najbrojnija skupima mjesne zajednice koševo eto toliko vas imaa Psssst kitaru!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.