Horde zla stigle na Tušanj, a onda počeli sa gromoglasnim navijanjem

Podrška za FK Sarajevo

Horde zla stigle na Tušanj, a onda počeli sa gromoglasnim navijanjem

Edmir Škorić

U ovim trenucima igra se posljednji susret četvrtog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Tuzla Cityja i Sarajeva.

Utakmica na Tušnju počela je u 17 sati, a gosti iz Sarajeva su nakon pola sata igre stigli do velikih 2:0. Iako im TC tradicionalno kao rival ne leži baš najbolje, bordo momci su danas dosta uvjerljivi.

Poveli su lijepim golom Hamze Čatakovića u 20. minuti, a samo pet minuta kasnije Ziljkić koristi dobru loptu Avramovskog i pogađa za 2:0 protiv svog bivšeg kluba.

Moglo je potom biti 0:3, ali Vrančić se nije najbolje snašao pred golom domaćina. Prethodno su u prvih 10 minuta gosti također propustili dvije dobre šanse.

Nakon 10-ak minuta od početka utakmice na tribine Tušnja pristigli su i članovi navijačke grupe Horde zla, koji su odmah počeli sa navijanjem i daju veliku podršku svom timu.

Horde zla su dugo bojkotovale domaće utakmice, pa su svoj tim pratili samo na gostovanjima, no odnedavno je ta praksa gotova i oni su redovno na svim utakmicama svog najdražeg tima.

Sarajevu je ovo inače treća utakmica u Premijer ligi. Neočekivano su na Koševu izgubili od Sloge sa 2:1, da bi razbili Posušje sa 3:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prije utakmice sa Posušjem stigao je novi trener Simon Rožman, a s njim i novi sportski direktor, proslavljeni bh. reprezentativac Senijad Ibričić.

Tandem je već napravio određene promjene, a sve se to, barem do sada, vidjelo i na osnovu rezultata i igara na terenu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti