Nogometaši Sarajeva u Vitezu su imali veliku podršku

Horde Zla" zajedno s igračima pjesmom proslavili pobjedu

Dino Kurbegović

Nogometaši Sarajeva nastavljaju s dobrim partijama u posljednje vrijeme, bordo momke je preporodio novi trener Almir Hurtić, koji je dežurni vatrogasac, kada rezultati nisu baš najbolji. Novi strateg Sarajeva još na klupi ekipe s Koševa nema nijedan poraz, a svi se nadaju da će to potrajati još dugo.

Danas su pored odlične igre na terenu, igrači Sarajeva imali veliku podršku svojih navijača. Popularne "Horde Zla" u velikom su broju danas došle u Vitez, te su napravili sjajnu atmosferu, koja je na kraju začinjena pobjedom njihovog kluba.

Na kraju utakmice navijači su zajedno s igračima pjesmom proslavili još jednu pobjedu bordo ekipe, a poručili su svojim ljubimcima da žele srce na teren u narednoj utakmici.

Podsjetimo u narednom kolu se igra vječiti derbi, gdje će Sarajevo na Koševu dočekati Željezničar, prema rezultatima ovih klubova u posljednje vrijeme, ne sumnjamo da će stadion Koševo biti dobro ispunjen, te da nas očekuje praznik nogometa i veliki derbi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi