Horić debitovao u gostujućoj pobjedi Domžala nad Krkom

Bivši kapiten Čelika

Horić debitovao u gostujućoj pobjedi Domžala nad Krkom

Danas je u 1. SNL na programu bila posljednja utakmica 22. kola u kojem su se sastali ekipe Krke i Domžala.

Za gostujuću ekipu nastupa i bivši kapiten Čelika Kenan Horić, koji je u zimskom prelaznom roku pojačao Domžale.

Danas je 23-godišnji Zeničanin debitovao u prvenstvu za novi klub, a debi je uspješno prošao, budući da su Domžale na teškom gostovanju kod Krke odnijeli sva tri boda. Gosti su do vodstva 0:1 došli u 45. minuti kada je pogodio Parker. Sve dileme oko pobjednika otklonjene su u 74. minuti kada je za 0:2 pogodio Živec.

Kenan Horić je teren napustio u 70. minuti kada ga ja zamijenio Dobrovoljc. Domžale su sa ova tri boda skočile na šestu poziciju sa 29 bodova, dok je krka pretposljednja sa 18 bodova i predstoji joj grčevita borba za opstanak do kraja prvenstva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.