Horić: Neko treba preuzeti odgovornost za ovakvo stanje

Defanzivac Čelika za SportSport.ba

Horić: Neko treba preuzeti odgovornost za ovakvo stanje

Nakon dvomjesečne pauze fudbaleri NK Čelik počeli su sa trenažnim procesom.

Osim što je neizvjesno hoće li se uopšte nastaviti Premijer liga BiH, pitanje je i šta će biti sa zeničkim klubom koji jedini nije dobio licencu za narednu sezonu.

O aktuelnoj situaciji uoči treninga razgovarali smo sa defanzivcem Kenanom Horićem. 

"Okupili smo se našeg drugog vremena, drago mi je zbog toga kako bi i mi sami znali na čemu smo i šta nas očekuje u budućnosti. Situacija je stvarno teška. Neko treba preuzeti odgovornost za ovo stanje", rekao je defanzivac Čelika.

Čeliku nije ostalo mnogo vremena za žalbu na odluku prvostepene komisije.

"Osam dana je ostalo još do drugostepene komisije. Rijetko ko je uz klub u ovim teškim trenucima, sada se to pogotovo može vidjeti."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ko je krivac za stanje u klubu?

"Teško je meni kao igraču reći ko je pravi krivac, ali sad u trenutnoj situaciji u kakvoj jesmo trebalo bi se obratiti gradu i gradskoj upravi kako bi se vidjelo koje je pravo rješenje za Čelik", poručio je Horić na kraju razgovora.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Samoiskreno
Ima li ko u Zenici da je trenutno a upoznat, u Dortmundu sam do Avgusta, da li je istina da je Fudo kupio sutnju navijaca. Sutnja je znak podrske.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi