Horiću 45 minuta u porazu Domžala od Crvene zvezde

Prijateljska utakmica u Kopru

Horiću 45 minuta u porazu Domžala od Crvene zvezde

U Kopru su u ponedjeljak prijateljsku utakmicu odigrali ekipe Domžala i Crvene zvezde.

Nakon 90 minuta rezultat je bio 0:1 za goste iz Beograda, a jedini gol na susretu postignut je u 88. minuti kada je Dragan Mrđa pogodio za vodstvo i na kraju konačni rezultat.

Treneri oba tima dali su priliku svim igračima na terenu, a za Domžale su nastupila i dvojica naših internacionalaca.

Bivši kapiten Čelika Kenan Horić danas je odigrao drugo poluvrijeme, pokazavši da će biti veliko pojačanje u defanzivi za slovensku ekipu, dok je Aladin Šišić, 22-godišnjak iz Cazina, također odigrao drugo poluvrijeme, ali ovaj se igrač za razliku od Horića nalazi na probi.

Šišić je posljednju polusezonu igrao u Estoniji za ekipu Kaleva, a pokušat će se u narednom periodu izboriti za ostanak u Domžalama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.