Horor u Rumuniji: Snimak policajca u lokvi krvi obilazi svijet

Strašne scene

Horor u Rumuniji: Snimak policajca u lokvi krvi obilazi svijet

Utakmica doigravanja za ostanak ili ulazak u rumunsku prvu ligu između Cluja i Hermannstadta pala je potpuno u drugi plan zbog sramotnog divljanja navijača domaće ekipe.

Gosti su pobijedili sa 2:0 u prvom susretu borbe za prvu ligu, a nakon njihovog prvog gola domaći navijači su poludjeli i počeli divljati.

Tom prilikom najgore je prošao jedan od policajaca koji je pogođen nekim predmetom u glavu pa je ostao da leži u lokvi krvi.

Oko njega su se brzo pojavili pripadnici hitne medicinske pomoći koji su mu pružili prvu pomoć nakon čega je prevežen u bolnicu.

Posljednje informacije iz Rumunije kažu kako je njegovo stanje stabilizovano i da nije u životnoj opasnosti.

Ovakvim navijačima sigurno nije mjesto nigdje, a ne na sportskim manifestacijama...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.