Höwedes: Ronaldo je pokazao zbog čega je najbolji na svijetu

Defanzivac Schalkea očaran Realom

Höwedes: Ronaldo je pokazao zbog čega je najbolji na svijetu

Adnan Beganović

U prvom susretu osmine finala Lige prvaka Schalke je na domaćem terenu poražen sa 6:1 od Reala, a defanzivac njemačke momčadi Benedikt Höwedes očaran je igrom izabrnika Carla Ancelottija.

"Ronaldo je nevjerovatan, dokazao je zbog čega je najbolji na svijetu. On nije samo postizao golove, pokazao je nevjerovatnu igru", izjavio je Höwedes.

"Imali smo mnogo glupih grešaka, ali ne smijete zaboraviti s kim smo igrali. Jednostavno, nismo klasa koja se može takmičiti s Realom. Sve ćemo učiniti da Bernabeu napustimo uzdignute glave", dodao je fudbaler Schalkea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.