Hrapović: Kjosevski u Konyi? Nema ni 1% istine

Željin golman ne ide sa Grbavice

Hrapović: Kjosevski u Konyi? Nema ni 1% istine

FK Željezničar je danas doveo golmana Adnana Bobića, što su mnogi protumačili kao pripremu kluba sa Grbavice za prodaju Vedrana Kjosevskog.

Prvi golman Željezničara se povezuje sa prelaskom u Tursku, tačnije u Konyaspor, klub u koji su Plavi posredstvom Hadisa Zubanovića i Nedima Hrapovića već prodali Riada Bajića i Amira Hadžiahmetovića.

Ipak, kako je za SportSport.ba izjavio golmanov menadžer Nedim Hrapović, trenutno je transfer u drugom planu jer Kjosevski i dalje želi ostati na Grbavici.

"Kada je riječ o prelasku Kjosevskog u Konyaspor, odgovorno vam mogu reći da tu nema ni 1% istine. Vedran je maksimalno skoncentrisan na nastavak sezone i na svoj klub Željezničar. On je još uvijek mlad golman i potrebno mu je još iskustva da bismo mogli pričati o nekom eventualnom transferu", rekao je Hrapović, te dodao:

"Mislim da Kjosevski sazrijeva u odličnog golmana i nadam se da će njegovi nastupi biti još bolji u nastavku sezone".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vedran Kjosevski je dijete Željezničara a u prvi tim kluba sa Grbavice je prekomandovan 2013. godine. Od odlaska Marijana Antolovića, Kjosevski je prvi izbor na golu Plavih i važi za jednog od najboljih golmana u Premijer ligi BiH.

Vrijedi istaći da je Vedran Kjosevski prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi