Hrgoviću slijedi najtežih 90 minuta

Torcida nikad ne oprašta

Hrgoviću slijedi najtežih 90 minuta

Adnan Beganović

Nekadašnji fudbalski reprezentativac naše države, Mirko Hrgović, pred veliki hrvatski derbi između njegovog Dinama i Hajduka, našao se ponovo na udaru Torcide. 

Nekadašnjem "Hajdučkom srcu" Torcida nikad neće oprostiti prebjeg u plavi dres. Nakon što su u prošlosti na razne načine omalovažavali svog nekadašnjeg ljubimca, u predvečerje hrvatskog derbija, Mirko Hrgović, ponovo je suočen sa splitskim humorom.

Naime, na samom ulasku u Split na jednom jambo plakatu zaljepljena je slika nekadašnjeg reprezentativca naše države na kojoj isti izlazi iz kontenjera, a ispod slike je poruka: "Nećemo smeće u našem gradu".

Hrgoviću bez sumnje predstoji najteži 90 minuta u njegovoj karijeri, jer pored toga što će biti na udaru Torcide, najvjerovatnije mu slijede i pogrde od strane BBB, koji nikada ovog Sinjanina nisu prihvatili kao fudbalera "zagrebačke svetinje".

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.