Hrvati pobjegli u svlačionicu, bez izjava

Nakon poraza od BiH

Hrvati pobjegli u svlačionicu, bez izjava

Nakon poraza od Bosne i Hercegovine, kojim ih samo teorija ostavlja u igri za drugi krug Eurobasketa, reprezentativci Hrvatske su odbili davati izjave, piše Index.hr.

Neposredno nakon utakmice igrači i članovi stručnog štaba odbili su doći pred kamere HTV-a u Alytusu, a umjesto reakcija na blamažu u susretu s BiH, povukli su se u svlačionicu.

Šok, sram ili nešto treće - nebitno je sasvim, piše najčitaniji hrvatski portal. U trenucima kad opasno visi ono što se podrazumijevalo uoči takmičenja, najmanje što se moglo napraviti jest poslati barem jednog igrača da iznese svoje viđenje utakmice. Selektor Josip Vranković također je izbjegao dati izjavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.