Hrvati su na cijeni: Marko Rog ne igra, ali ima ponudu od 12 miliona eura
Teška konkurenija u Napoliju presudila

I to je moguće

Hrvati su na cijeni: Marko Rog ne igra, ali ima ponudu od 12 miliona eura

Hrvatski reprezentativac Marko Rog ne dobija baš šansu u Napoliju, te će prema svemu sudeći napustiti ovaj klub.

Prema pisanju Footbal Italia Rog bi mogao pojačati Fiorentinu koja je navodno spremna izdvojiti 12 miliona eura obeštećenja.

Rog je u Napulj sigao 2016. godine iz Dinama, međutim nije se puno naigrao u proteklom periodu. Većinu utakmica je dobijao šansu sa klupe i teško da može očekivati veću šansu u žestokoj konkurenciji.

Ovaj nogometaš se nedavno povezivao sa Bolognom, no čini se da će sada ipak promijeniti klub. I sam selektor Hrvatske Zlatko Dalić jasno je kazao da neće zvati nogometaše koji ne igraju, te je tako i Rog dobio jasnu poruku ukoliko želi biti dio reprezentacije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti