Marko Rog napušta Napoli?

Interesovanje pokazuje Bologna

Marko Rog napušta Napoli?

E. Ganibegović

Italijanski mediji tvrde kako Bologna želi da u svoje redove dovede veznjaka Napolija Marka Roga.

Resta del Carlino prenosi kako je Bologna prepoznala Roga kao idealnu zamjenu sa Saphira Taidera, koji će vjerovatno napustiti klub u januarskom prijelaznom roku.

Hrvatski internacionalac prošle je godine stigao na San Paolo, međutim upisao je svega četiri starta za godinu i pol dana, dok ove sezone nije niti jednom započeo utakmicu.

Trener Bologne Roberto Donadoni je veliko obožavatelj igara 22-godišnjaka i zbog toga smatra kako je pravi igrač za njegovu ekipu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prije nego što je prešao u Napoli, mladi Rog nosio je dres Dinama iz Zagreba, Splita i Varaždina. Za reprezentaciju Hrvatske upisao je 12 nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi