Engleski selektor objasnio zašto je Jones krvavog nosa sam nasrnuo na Hrvate

Poslije ispadanja

Engleski selektor objasnio zašto je Jones krvavog nosa sam nasrnuo na Hrvate

A. Čaušević

Ljutiti Curtis Jones je krvavog nosa nasrnuo na hrvatski tabor poslije završetka utakmice U21 Evropskog prvenstva između Hrvatske i Engleske. 

Tom prilikom veznjak Liverpoola je zaradio i crveni karton. Svoje viđenje situacije dao je i selektor Engleza, Aidy Boothroyd.

"Čitav hrvatski tabor je bio na terenu u slavili su među našim igračima i došlo je do gužve", rekao je Boothroyd te nastavio:

"Emocije su postale visoke. Trebam da vidim zašto je dobio crveni karton. Nisam pričao sa sudijom."

"Ovo je jedna od onih emotivinih situacija kada se neke stvari dese, ali na sreću stručni štabovi obje selekcije su sve smirile".

Engleski su dobili meč s 1:2, ali su na kraju ispali. Dalje je prošao i Portugal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti