Hrvatska i Poljska u finalu turnira u Bugojnu

Međunarodni turnir "Rukomet je moja budućnost"

Hrvatska i Poljska u finalu turnira u Bugojnu

S. Mlaćo

Sutra će se u Bugojnu odigrati četvrti, ujedno i posljednji dan, IV. Međunarodnog turnira "Rukomet je moja budućnost" za godišta 1998. i mlađe.

U finalu će snage odmjeriti kadeti Hrvatske i Poljske, dok se u susretu za treće mjesto sastaju Slovenija i Srbija.

Poljaci su večeras u prvom polufinalnom susretu nadigrali Slovence, a na kraju je bilo 34:25. U drugom polufinalnom susretu Hrvatska je savladalu Srbiju sa 38:29.

U susretu za peto mjesto  igrati će Makedonija i Katar, dok će sutrašnji dan otvoriti reprezentacije naše zemlje i Austrije u susretu za sedmo mjesto.

Finalni susretu planiran je za 16:45 sati, a nakon toga i svečano uručivanje priznanja  za najbolje reprezentacije i pojedince te svečano zatvaranje turnira.

Pokrovitelj turnira je rukometna Federacija Katara, dok je tehnički organizator MRK Iskra Bugojno. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi