Hrvatska treći favorit za svjetski tron!

Kvote pred utakmice četvrtfinala

Hrvatska treći favorit za svjetski tron!

Svjetsko prvenstvo u Rusiji se bliži samom kraju i veoma brzo ćemo dobiti novog prvaka svijeta.

Do sada smo vidjeli mnogo iznenađenja na ovogodišnjem Mundijalu, a to se prije svega odnosi na ispadanje aktuelnog šampiona Njemačke već u grupnoj fazi te na ispadanje Španaca već u osmini finala poslije poraza od Rusije.

Ipak, sve to vrijeme prvi favorit kladionica, Brazil, gura veoma dobro ka velikom uspjehu. Podsjetimo i prije početka šampionata Brazilci su bili prvi favoriti, a sada je to još uvjerljivije.

Naime, pred duele četvrtfinala, MOZZART nudi kvotu od 3,00 na to da će Brazil postati prvak svijeta, dok je iza njega reprezentacija Francuske sa kvotom 6,00. Dalje slijede Hrvatska i Engleska sa kvotom od 6,50, pa Belgija sa 8,00.

Naravno, kada su se određivale pomenute kvote, u obzir je uzet i žrtijeb do velikog finala, a trenutno reprezentacije poput Hrvatske ili Engleske imaju daleko lakši raspored od naprimjer Francuske ili Belgije.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, Hrvati sada igraju protiv Rusa, a ukoliko prođu slijedi im bolji iz meča Švedska-Engleska. S druge strane, Belgijanci imaju za rivala Brazil, a ako ga prođu igraju protiv Francuske ili Urugvaja.

Prvi mečevi četvrtfinala igraju se prekosutra od 16.00 sati kada će na teren Francuska i Urugvaj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi