Hrvatska želi Karačića, selektor Gračan bez komentara
Jabuka.tv

BiH mijenja sa Hrvatskom?

Hrvatska želi Karačića, selektor Gračan bez komentara

Mladi bh. reprezentativac Goran Karačić mogao bi u budućnosti nastupati pod zastavom Hrvatske. 

Karačić se neko vrijeme nalazi 'pod lupom' Hrvatske i već je kontaktiran od strane HNS-a, a pri odluci da promijeni reprezentaciju mogla bi kulminirati i činjenica da je bio rezervni golman u zadnjih pet kvalifikacijskih utakmica. 

Da postoje kontakti sa HNS-om potvrdio nam je i sam Karačić, ne želeći trenutno da detaljnije o toj temi govori, a gotovo isto nam je odgovorio i selektor mlade hrvatske reprezentacije Nenad Gračan.

"Karačić u dresu Hrvatske? Ne bih želio to komentarisati. Hvala na razumijevanju", kazao nam je Gračan. 

Karačić, koji pored bh. ima i hrvatsko državljanstvo, prošao je sve omladinske selekcije reprezentacije BiH i bio je na popisu selektora Baždarevića za Kirin Cup u Japanu. Da se radi o velikom talentu potvrđuje i to što je sa svojih 20 godina već dobio priliku da brani u turskom prvoligašu Adanasporu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi