Hrvatski derbi se odgađa?

Hajduk - Dinamo pod upitnikom

Hrvatski derbi se odgađa?

E. Ganibegović

Zbog snijega u Splitu, koji je sve iznanadio, derbi hrbatskog prvenstva između Hajduka i Dinama će najvjerovatnije biti odgođen, saopćeno je iz hrvatskog nogometnog saveza.

Hajdukova delegacija zbog leda je otkazala odlazak u Makarsku gdje su se "bili" trebali pripremati sve do početka derbija.

Hladnoća u Splitu neće popuštati sve do ponedjeljka, što znači da se ni teren poljudskog stadiona neće moći otopiti.

Konačna odluka trebala bi se donijetu u subotu, 24 sata prije zakazanog termina, kada će se i znati dali će se igrati najveći hrvatski derbi.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.