Hrvatskoj kod Češke samo bod, Evropsko prvenstvo sada je miljama daleko

Kiks mladih Vatrenih

Hrvatskoj kod Češke samo bod, Evropsko prvenstvo sada je miljama daleko

E. Škorić

U21 nogometna reprezentacija Hrvatske gostovala je Češkoj u 6. kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za mlade igrače koje se sljedeće godine igra u Sloveniji i Mađarskoj.

Hrvatska bi, da je pobijedila, uhvatila priključak za Češkom i Grčkom i tako došla do šansi da se bori za odlazak na EP, no ovako je i dalje udaljena pet bodova od vodeće Češke i tri od Grčke.

Duel Češke i Hrvatske završen je bez pobjednika, ali nije viđen nijedan pogodak tokom 90 minuta, dok je viđen veliki broj prekršaja...

Hrvatska sada ima težak posao jer mora da pobijedi sve utakmice do kraja kvalifikacija ako želi da se plasira dalje. Na EP ide prvoplasirani tim grupe i pet najboljih drugoplasiranih.

Top Komentari

Adnanos
Pa i nije! Imaju jos cetri utakmice i dobar raspored. Jest da me neitersuje
1 0
RMfan1
Moj novinaru nemaš ti pojma. Devet prvoplasiranih i jedna najbolja drugoplasirana ekipa idu direktno. Ostalih 8 ekipa idu u baraž. (10+4+2=16) Pošto su domaćini ovog EP Slovenija i Mađarska.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi