Hrvoje Barišić napušta redove NK Vitez

Ponude iz BiH i Poljske

Hrvoje Barišić napušta redove NK Vitez

S. Mlaćo

Nogometaši Viteza u posljednji čas su izborili opstanak u BH Telecom Premijer ligi.

U posljednje dvije utakmice Vitežani su uspjeli upisati isto toliko pobjeda, te su na kraju imali razloga za slavlje.

Standardan u redovima Vitežana bio je Hrvoje Barišić, 26-godišnji nogometaš kojem za par dana ističe i ugovor sa ovim klubom.

Dobre igre u sezoni iza nas Barišiću su donijele i zanimanje nekoliko klubova iz Premijer lige, a kako saznajemo kontakti su već uspostavljeni. Nije tajna da je ovaj nogometaš u zimskom prelaznom roku bio na meti Zrinjskog, Sarajeva i Širokog Brijega, pa će biti zanimljivo vidjeti da li će iz drugog pokušaja obući dres jedan od ova tri kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored naše zemlje, za usluge Barišića su zainteresovani i klubovi iz Poljske, pa zasigurno ovaj nogometaš neće dugo biti slobodan igrač.

Ove sezone Barišić je za Vitez upisao 25 nastupa uz dva pogotka, te jedan nastup u Kupu BiH. U NK Vitez je stigao iz redova hrvatskog Slaven Belupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi