Hrvoje Miličević: Prvenstvo i Kup sa Sarajevom prekrasna su sjećanja no ja sam morao krenuti dalje
Hrvoje Miličević nastavio je sa sjajnim igrama i u ciparskom prvenstvu

Dojučerašnji stoper bordo tima igra sjajno za svoj novi klub AEK Larnaca

Hrvoje Miličević: Prvenstvo i Kup sa Sarajevom prekrasna su sjećanja no ja sam morao krenuti dalje · Intervju

Za vrijeme dok je nosio dres FK Sarajevo Hrvoje Miličević bio je jedan od najboljih stopera, te općenito nogometaša Premijer lige Bosne i Hercegovine, a za kratko vrijeme ovaj je Mostarac postao i ljubimcem navijača FK Sarajevo.

U epilogu prošle sezone koji neće ostati u lijepom sjećanju sviju onih kojima je bordo klub blizu srca Miličević je bio jedan od nogometaša koji su zbog velikih neisplaćenih dugovanja napustili Koševo i sreću potražili drugamo. Za stasitog Miličevića nakon sjajnih partija u FK Sarajevo ponuda nije nedostajalo a na kraju se dojučerašnji igrač Sarajeva skrasio u ciparskoj Larnaci. Tamošnji AEK nova je destinacija ovog nogometaša a iako je odredište novo, navike su, čini se ostale stare. U dva odigrana kola tamošnjeg izrazito jakog prvenstva Hrvoje je obje utakmice igrao u punoj minutaži a u pobjedi prošlog vikenda protiv prvaka Omonie, naš nogometaš bio je najbolji pojedinac na terenu. Za SportSport.ba ovaj sjajni stoper govorio je po prvi put od odlaska iz Premijer lige a sudeći po prvim dojmovima, odlazak na Cipar pun je pogodak za ovog nogometaša.

Hrvoje, kakvi su prvi dojmovi iz Larnace, kako si se snašao u AEK-u?

"Za početak o samom klubu mogu reći sve najbolje" - govori Miličević i dodaje:
" Od prvog dana primljen sam na najbolji mogući način, te problema oko prilagodbe skoro da i nije bilo. Klub je stvarno jako dobro organiziran i mi igrači imamo zaista sve što nam je potrebno. Puno mi je pomogao reprezentativac Sjeverne Makedonije Ivan Tričkovski koji je ovdje već dugo godina i kapiten je ekipe, a priključio nam se i Nenad Tomović prije tjedan dana. Došao sam u klub koji ima visoke ambicije i cilj je da se ove godine izbori Europa, a ako se otvori prigoda da se napadne sami vrh zašto da ne pokušati napasti i naslov prvaka. Mislim da imamo jako dobru ekipu, a kao dokaz tomu govori činenica da smo jučer pobijedili aktualnog prvaka Omoniu 2-1 što će puno značiti za momčad u nastavku prvenstva."

Ciparska liga izuzetno je jaka?

"Liga ja zaista jaka i odlična. Od ove godine se natječe12 klubova, a njih čak pet će izboriti Europu. Ove godine klubovi su zaista mnogo uložili u svoje momčadi. Infrastrukura je na jako visokoj razini, ovdje je svaki teren odličan za igru i u vrhunskom su stanju. O tome koliko je ciparska liga jaka govori i podatak da će Anorthosis i Omonia igrati grupne faze europskih natjecanja."

Oglasi

Opis nije dostupan.

Kakav je život u Larnaci?

"Grad je prelijep. Nije prevelik i to je ono što mi odgovara. Klima je savršena, svaki dan je sunčano što mi itekako odgovara" - kroz smijeh govori Miličević i dodaje:
"Smješten je na moru, uz mediteransku klimu i jako sam zadovoljan svime što me dočekalo u Larnaci."

Ne možemo a da ne spomenemo FK Sarajevo?

"Žao mi je što se izdogađalo i što se još uvijek događa oko FK Sarajevo. Nadam se da će novi vlasniik i njegovi ljudi srediti svo stanje u klubu i da će momci imati mogućnost da misle samo na nogomet i teren. Ono što je bilo loše više i ne pamtim. Pamtim ono glavno, a to je da sam s tim klubom osvojio prvenstvo i Kup i to je ono što me čini sretnim i ponosnim. Nažalost, ja sam morao krenuti svojim putem, a Sarajevu želim sve najbolje u budućnosti." - kazao je Miličević za SportSport.ba.

Inače i njegov AEK je klub koji je dosta uložio u ovoj sezoni. Ekipa je dobra, složena i spremna da napadne vrh ljestvice a u Larnaci te ambicije i ne sakrivaju. Hrvoje Miličević sjajno se uklopio u postavu svog novog kluba te i tamo dokazuje, u ligi sigurno dosta jačoj od Premijer lige, da se radi o sjajnom nogometašu koji još mnogo toga ima za dokazati i pokazati na terenu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Ja dugo vremena nisam gledao boljeg stopera u nasem dersu,takodjer i u ligi.Puno srece Mili jos jednom,mozes daleko dogurati
8 2
CrveniBar
Ciparska liga je izuzetno jaka? U odnosu na koju glupi novinaru? Cuj IZUZETNO jaka!!
0 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi