Hrvoje Miličević pronašao novi angažman

Bivši fudbaler Sarajeva

Hrvoje Miličević pronašao novi angažman

Admin Čaušević

Dosadašnji fudbaler Sarajeva Hrvoje Miličević će karijeru nastaviti van granica Bosne i Hercegovine. 

Naredna stanica u karijeri odličnog defanzivca će biti Kipar i ekipa AEK-a iz Larnace. Kiparski klub je jučer potvrdio da je postignut dogovor.

Miličević bi uskoro trebao doputovati na Kipar nakon čega će obaviti ljekarske preglede te će poslije toga transfer i zvanično biti kompletiran.

Ovaj 28-godišnjak je prije Sarajeva već igrao u inostranstvu. Jedno vrijeme je nastupao za italijansku Pescaru, zatim Teramo i L'Aquilu. Prije povrtaka u BiH igaro je i za kazahstanski Aktobe.

Karijeru je počeo u Zrinjskom, a za godinu i pol na Koševu osvojio je tri trofeja, dvije titule prvaka i Kup BiH.

📢📝| Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 28χρονο (20/04/1993) Βοσνιοκροάτη...

Posted by AEK Larnaca on Sunday, July 11, 2021

Nastupao je i za sve omladinske selekcije reprezentacije Hrvatske. U protekloj sezoni za Sarajevo je upisao 35 nastupa.

Top Komentari

GuiliDamou
Kako je pozurio da raskine ugovor sa Sarajevom mislio sam da ce potpisat za Anderlecht.
3 0
pjanke.sa
Kasnite za Oslobodjenjem citav dan sa vijestima. Bravo.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi