5

Komentari (5)

TNT75
Sretno ti Mili i hvala za partije u bordo dresu, dobar si bio. Druga je stvar sto lazna uprava trenutno nema sampionske ambicije vec nesto drugo samo njima znano !? Kad se struka vrati u klub opet cete nositi dres FKS. UPRAVA NAPOLJE !!!
mehamda
Idi i ti sabrina molimo te samo idi povedi sve sa sobom idi u vijetnam ili idi u p.materinu samo idi molim te
Husrefbeg22
Odlasci i samo odlasci! Dokad vise? Kada ce direktorica otici u neki drugi klub? Uspjela je od najboljeg tima u biH stvoriti ispodprosjecni tim. Za poslijednjih godinu dana nisu u stanju nikoga dovesti a toliko je bilo dobrih i slobodnih igraca. S dvije tri prinove borili bi se sigurno z aprvo mjesto. A ovako??? Jad i cemer.
Mamajica
Dobro došao u NK ŠB Hrvoje!
Bordoakapitar
Svi ce otici samo cobanica sabrina ostaje da uzima svojih 12000 mjesecno. Za nju nema rezanja troskova niti bilo kakve krize dok sama ne ugasi klub. Yebem te Nam u te oci i mozak kad nista ne vidis i nista ne kontas. Kome idiot pare daje, ja ne mogu da vjerujem. Ovo je prva administracija u istoriji kluba koja nije jednog feninga unijela u klub, nego samo uzima. Zar nas je morao ovakav glupan kupiti, yebem ti srecu. Vodi je u Vijetnam, yebala ti ona majku i kupi joj stado jer joj je to u genima. UPRAVA NAPOLJE!!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.