Ćorić: Hvala momcima, hvala publici, Borac smo sveli na jednu šansu!

Posušje odigralo sjajan meč i stiglo do bodova

Ćorić: Hvala momcima, hvala publici, Borac smo sveli na jednu šansu!

S. Mlaćo
Posušje je stiglo do prva tri boda ove sezone u Premijer ligi. Na Mokrom Docu je pao prvak FK Borac (1:0).

Denis Ćorić je imao razloga za zadovoljstvo.

“Ovo je nagrada mojim momcima. Ostala je gorčina iz ova tri kola koja smo odigrali, a bili smo bez bodova. Borac je imao samo jedan udarac, sveli smo ih na minimum. Još jednom hvala momcima na svih 90 minuta, a isto tako moram pohvaliti ovu predivnu publiku koja je nosila momke svih 90 minuta. Dali su momcima energiju, a momci su im to vratili na najbolji način. Rekao sam u pripremnom dijelu da ova ekipa vrijedi više nego što mnogo misle. Hvala momcima, hvala publici, sada se trebamo dobro odmoriti i krenuti dalje“, kazao je šef struke Posušja na press konferenciji.

Sada Posušju slijedi gostovanje Tuzli City.

“Idemo Tuzli City koja je u odličnoj formi, to je i pokazala u ova tri kola. Respekt njima, ali mi se imamo čemu nadati. Idemo se dobro odmoriti, te gore se nadigravati“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Svjestan je kaže da ekipi treba vremena u elitnom rangu bh. nogometa.

“Nije lako momcima doći iz Prve lige FBiH u Premijer ligu, a onda igrate sa gigantima u četiri kola. Rekao sam da ovoj ekipi treba vremena, hvala dragom Bogu danas nam dosta toga vratilo. Prvenstvo je maraton, idemo dalje, a meni je posebno drago što je naš trud nagrađen pobjedom“.

Top Komentari

Kapak
Trcali se, ali falilo je snage zadnjih 10 min. I nadigrali ih. Cestitke posusju. A @Matic i ****m zadojak materin
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi