Posušje se 'vadi' kod fenjeraša: Ne smije nas zavarati njihova pozicija

Drugi dio sezone otvorili porazom

Posušje se 'vadi' kod fenjeraša: Ne smije nas zavarati njihova pozicija

S. Mlaćo

Sasvim neočekivano, nogometaši Posušja drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH otvorili su porazom.

TOŠK iz Tešnja slavio je na Mokrom Docu 2:0, te je to bio treći poraz za Posušje u 16 kola.

Sada tim iz Hercegovine putuje na megdan fenjerašu Slavenu koji se u posljednji čas 'skupio' kako bi odigrao drugi dio sezone.

“Za subotnji meč mogu reći da se idemo iskupiti za poraz na domaćem terenu, jer sigurno nismo pokazali naše pravo lice i našu kvalitetu što nas je krasilo cijelu prošlu polusezonu. Idemo u pohod na tri boda i razveseliti naše navijače.
Protivnika se nalazi tu gdje jest, imali su nekih poteškoća u klubu, ali to nas ne smije zavarati. Moramo biti spremni i odigrati utakmicu na visokom nivou, te uz naš stručni stožer na najbolji mogući način pripremiti se za taj susret.” kazao je napadač Dominik Begić uoči puta u Živinice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi