Počinje drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH: Jedan meč za vikend u direktnom prijenosu

Četiri susreta u subotu, četiri u nedjelju

Počinje drugi dio sezone u Prvoj ligi FBiH: Jedan meč za vikend u direktnom prijenosu

S. Mlaćo

U danima vikenda nastavlja se prvenstvo u Prvoj ligi FBiH.

Četiri susreta se igraju u subotu, a četiri u nedjelju.

Jedan meč će biti u direktnom TV prijenosu, a radi se o duelu jesenjeg prvaka Posušja i ekipa TOŠK-a iz Tešnja. Ovaj meč igra se na Mokrom Docu od 14 sati.

U subotu od 15 sati igraju: HNK Orašje - NK Zvijezda, FK Goražde - NK Bratstvo, FK Igman - NK Slavena i HNK Čapljina - FK Rudar Kakanj.

U nedjelju od 14 igraju Posušje i TOŠK, a od 15 sati NK GOŠK - NK Jedinstvo, FK Radnik - NK Travnik i NK Vis Simm Bau - FK Budućnost.

[ARENASPORT PRENOSI NEDJELJNI DERBI] 🔵⚪️🎥 Susret 16. kola m:tel Prve lige između Posušja i TOŠK bit će u izravnom prijenosu na programu Arenasport od 14 sati. #HSKP #samoposusje #arenasport

Posted by HŠK Posušje on Monday, March 1, 2021

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi