Milin: Hvala navijačima, već se spremamo za Borac

Posušje neće igrati ovog vikenda

Milin: Hvala navijačima, već se spremamo za Borac

S. Mlaćo
Nogometaši Posušja novu sezonu Premijer lige otvorili su remijem protiv FK Velež.

Bilo je 1:1, ali na Mokrom Docu mogu biti zadovoljni.

U drugom kolu neće nastupati s obzirom da je duel protiv Tuzle City odgođen, a novi meč čeka ih u treće kolu protiv FK Borac.

“Prvo kolo je iza nas, rezultatski sam zadovoljan jer nismo izgubili na startu prvenstva od jedne ekipe koja igra Europu. Igrali smo dva različita poluvremena, ali zadovoljan sam agresijom i trkom svojih igrača, vrijeme je bilo teško za igru. Od igrača ću u sljedećem razdoblju tražiti da se poprave neki tehnički i taktički detalji, te da prvo poluvrijeme prenesemo na bar šezdeset minuta. Atmosfera na stadionu je bila odlična, više od tri tisuće navijača stalo je uz moje dečke i ovim putem se zahvaljujem svim navijačima koji su došli po ovako teškom i sparnom vremenu. Od ponedjeljka su krenule pripreme za Borac, Borac je u jednom turbulentnom razdoblju, ali ponekad to nije dobro za protivnike. Mi nećemo voditi brige o nekome, idemo gledati sebe i popraviti one stvari koje nisu bile dobre. Moja ekipa je radna i žive ovaj klub, zaista sam prezadovoljan s mojim momcima", kazao je trener Posušja Ferdo Milin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi