HŠK Posušje dobio novo rukovodstvo

Sesar je mnogo napravio za klub u proteklom periodu

HŠK Posušje dobio novo rukovodstvo

S. Mlaćo
HŠK Posušje će i naredne sezone nastupati u Premijer ligi naše zemlje.

Klub sa Mokrog Doca izborio je opstanak i kreće u nove izazove, ali zanimljivo sa novim rukovodstvom.

Odlučeno je to jučer na redovnoj Skupštini kluba. Novi predsjednik kluba je Ivan Petrica Bagušić koji je naslijedio Darija Sesara koji ostaje član Upravnog odbora kluba.

Potvrdio je to premijerligaš iz Hercegovine putem zvanične facebook stranice.

”Večeras je u zgradi Općine Posušje održana redovna skupština HŠK Posušje.

Bivši predsjednik Dario Sesar predao mandat na četiri godine Ivanu Petricu-Bagušiću i dao mu punu podršku u vođenju HŠK Posušje. Predsjedniče čekamo zapovijed! 💪🏻 #samoposusje #hskp

Posted by HŠK Posušje on Friday, June 9, 2023

Predsjedniku skupštine Zvonki Landeki odazvalo se trideset skupštinara od njih trideset osam. Skupština je usvojila sportsko i financijsko izvješće kluba, nakon čega se skupštinarima obratio predsjednik HŠK Posušje, Dario Sesar. Gospodin Sesar je svim skupštinarima predstavio što je to uprava kluba na čelu s njim napravila u četiri godine.

Oglasi

Bile su to četiri povijesne godine, preskočena su tri ranga, napravljeni su veliki infrastrukturni projekti i prvi puta u povijesti gledat ćemo utakmice noću. Nakon toga je predstavljeno izvješće o poslovanju za sezonu 2022./2023.

Usvajanjem poslovanja, predsjednik skupštine Landeka dao je na glasanje imena za novog predsjednika skupštine, novi nadzorni odbor, novi upravni odbor i novog predsjednika.

O budućnosti kluba sljedeće četiri godine brinuti će jedanaest članova UO”, stoji u objavi te se dodaje.

”Novi UO je na prvoj sjednici jednoglasno imenovao Ivana Petrica - Bagušića za novog predsjednika HŠK Posušje. Uz punu podršku bivšeg predsjednika Sesara, nova Uprava i predsjednik od danas idu u borbu za još bolje HŠK Posušje.”

Novi Upravni odbor kluba tako će činiti;. Ivan Petric, Frano Lebo, Damir Jurišić, Dario Sesar, Dragan Stipić, Ivica Pavković, Branimir Oreč, Damir Pavković, Dražen Bašić, Ante Begić, te jedan predstavnik gospodarstva. U Nadzornom odboru kluba bit će trojka u sastavu: Zvonko Bakula, Mario Knezović, Zvonimir Širić.

HŠK Posušje je mnogo napredovao u proteklom periodu, postao kolektiv za primjer mnogima i sigurno da će na Mokrom Docu i u narednom periodu učiniti sve da naprave još mnogo veliki stvari.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Što se tiče ekipe, šef struke će ostati Branko Karačić, dok je novi sportski direktor Davor Landeka.

Landeka je rođeni Posušanin i legenda Premijer lige, a sigurno ga očekuje mnogo posla u ljetnom prelaznom roku.

Top Komentari

SamoSiroki
Ovo je rukovodstvo najbolje za federale lige
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi