Luka Miletić objavio kraj karijere

Nakon brojnih povreda

Luka Miletić objavio kraj karijere

H. Zilić

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine te bivši član Željezničara i Čelika, 27-godišnji Luka Miletić odlučio je da okonča karijeru.

Iako u najboljim igračkim godinama Miletić se na ovaj potez odlučio nakon brojnih povreda koje su usporavale njegovu karijeru, a posljednji klub za koji je nastupao bio je HŠK Posušje koji se biranima riječima zahvalio Miletiću.

"Luka , hvala ti!

Nakon teške ozljede koljena pretrpljene u listopadu prošle godine na utakmici s FK Borac, naš stoper Luka Miletić završio je svoju nogometnu karijeru. Pet teških ozljeda koljena, prisilila je ovog velikog sportaša i čovjeka da završi svoju nogometnu karijeru koja je jako kratko trajala. Naš klub nažalost bio je njegova posljednja stanica u karijeri.

U ime cijelog kolektiva kluba, uprave i svih igrača želimo mu mnogo sreće u njegovom daljnjem životu i vjerujemo kako ćemo ga ponovno sresti na zelenim terenima samo u nekoj drugoj ulozi.

Sretno Luka!", stoji u saopštenju tima iz Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

LUKA, HVALA TI! | ❤️👔 Nakon teške ozljede koljena pretrpljene u listopadu prošle godine na utakmici s FK Borac, naš...

Posted by HŠK Posušje on Thursday, March 24, 2022

Miletić je u karijeri nastupao i u HNL-u gdje je najbolje partije pružao u Interu iz Zaprešića, a za mladu U21 reprezentaciju Bosne i Hercegovine upisao je pet nastupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi