Premijerligaš će uskoro igrati pod reflektorima, radovi teku po planu

Mnogo su uložili u svoj stadion u proteklom periodu

Premijerligaš će uskoro igrati pod reflektorima, radovi teku po planu

Samir Mlaćo
Iako u Posušju imaju mnogo zamjerki na suđenje u protekla dva kola, što su i javnos iskazali, vrijedno rukovodstvo kluba sa Mokrog Doca ne posustaje.

Naime, na Mokrom Docu radovi napreduju iz dana u dan. Uskoro će stadion dobiti reflektore, a radovi su u tijeku.

“Dok se igrači i stožer spremaju za subotnji ogled s FK Sloga Merdian, radovi u domu jednog od najgledanijih klubova u državi napreduju iz dana u dan. Vrijedni izvođači nakon završetka prve reflektorske stope, danas završavaju betonske radove i na drugoj reflektorskoj stopi“, stoji u objavi premijerligaša iz Hercegovine.

Mokri Dolac je jedan od najljepših stadiona u našoj zemlji, ali i jedan od najposjećnijih u novoj sezoni Premijer lige.

Može biti slika sljedećeg: na otvorenom

Povratak Posušja u elitni rang donijelo je svakako osvježenje za Premijer ligu, a publika u velikom broju prati svaki meč voljenog kluba. Kvalitetne uslove imaju i gostujući navijači, pa nije tajna da gotovo svi rivali se raduju utakmicama na Mokrom Docu.

Posušje je poraženo od Borca 2:1 u sudijskoj nadoknadi, dok je proteklog vikenda tri boda iz Posušja odnijelo Sarajevo. Bilo je 1:0 za bordo momke.

Izabranike Gorana Granića za vikend očekuje gostovanje kod Sloge Doboj i veoma važan meč.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel se igra u subotu od 16 sati u Modriči, a pravdu će dijeliti Darko Gedžić iz Brčkog dok su njegovi pomoćnici Amira Kadić (Sarajevo) i Stefan Tešanović (Istočno Srajevo). Četvrti sudija je Adis Mulahasanović (Sarajevo). Posmatrač suđenja je Ognjen Valjić iz Banja Luke.

Iako se radi o derbiju koji je važan u borbi za opstanak, TV prenosa neće biti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi