Aktivno u Posušju: Pet fudbalera sporazumno raskinuli ugovor

Klub potvrdio

Aktivno u Posušju: Pet fudbalera sporazumno raskinuli ugovor

H. Zilić

Prometno je u Posušju između dvije polusezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Klub sa Mokrog Doca potvrdio je danas da su raskinuli saradnju sa pet fudbalera, a saopštenjem su upoznali javnost o cijeloj situaciji.

"HŠK Posušje i Dario Blagojević, David Čarapina, Mateo Verunica, Petar Milićević i Slavko Brekalo danas su potpisali sporazumni raskid ugovora.

Dečkima se zahvaljujemo na profesionalnom odnosu te im želimo puno sreće i uspjeha u nastavku karijere", stoji u objavi HŠK Posušje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

[HVALA DEČKI!]🔵⚪️📄✍🏻 HŠK Posušje i Dario Blagojević, David Čarapina, Mateo Verunica, Petar Milićević i Slavko Brekalo...

Posted by HŠK Posušje on Friday, January 14, 2022

Posušaci su počeli sa pripremama za proljetni dio sezone gdje je glavni cilj opstanak u Premijer ligi BiH, a sigurno da će biti još igračkih promjena ove zime u timu iz Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi