Oglasio se klub: Krenuo je historijski projekat na stadionu Posušja
Foto: HŠK Posušje (Facebook)

Reflektori u izgradnji

Oglasio se klub: Krenuo je historijski projekat na stadionu Posušja

E. Ganibegović

Premijer liga Bosne i Hercegovine od danas ima još jedan stadion na kojem se vrše radovi.

Naime, Posušje je na svom Facebooku objavilo početak historijskog projekta, a radi se o izgradnji reflektora na njihovom Mokrom docu.

"Krenuo historijski projekat na Mokrom Docu.

Historija se nastavila pisati na jednom od najposjećenijih stadiona u Bosni i Hercegovini. Nakon uređenja svlačionica i pratećih prostorija, klub s Mokrog Doca krenuo je u realizaciju jednog od najvećih projekata u novijoj historiji. Na Mokrom Docu jutros je krenula izgradnja reflektorske rasvjete.

Tako ćemo uskoro na "zelenom dragulju" moći uživati u večernjim utakmicama", objavio je ovaj hercegovački klub.

KRENUO POVIJESNI PROJEKT NA MOKROM DOCU | 🚧🏟 Povijest se nastavila pisati na jednom od najposjećenijih stadiona u BiH....

Posted by HŠK Posušje on Wednesday, September 14, 2022

Osim na stadionu Posušja, radno je i u Sarajevu (Koševo), Tuzli (Tušanj), Mostaru (Rođeni), Banjoj Luci, Doboju i Konjicu, pa "domaće" utakmice Premijer lige gledamo u Novom Gradu (Borac), Kaknju (Igman), Modriči (Sloga), Zenici (Sarajevo), Gabeli (Velež) i Banovićima (Sloboda i Tuzla City).

Posušje tako polako gradu reputaciju stabilnog premijerligaša. Kao što su i sami naveli, imaju jedan od najposjećenijih stadiona u našoj domovini, a s reflektorima bi se to dodatno trebalo poboljšati. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trenutno se Posušje nakon deset odigranih utakmica nalazi na osmom mjestu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Narednu utakmicu odigrat će na Pecari za četiri dana protiv Širokog Brijega u okviru 11. kola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi