Zlatko Dalić se sinoć pojavio na stadionu bh. premijerligaša

Nauspješniji hrvatski selektor rođen je u Livnu

Zlatko Dalić se sinoć pojavio na stadionu bh. premijerligaša

Samir Mlaćo

Dok se nogometaši Posušja spremaju za nove izazove i duel sa Igmanom u nedjelju u Konjicu, sinoć se na Mokrom Docu pojavio zanimljiv gost.

Radi se o selektoru reprezentacije Hrvatske Zlatku Daliću koji je posjetio HŠK Posušje, te obavio razgovore sa čelnicima kluba.

U Posušju Dalić ima veliki broj prijatelja, pa je i ovu priliku iskoristio da posjeti Mokri Dolac, te pruži podršku bh. premijerligašu.

"Dom plavo-bijelih posjetio je najuspješniji izbornik Hrvatske reprezentacije gospodin Zlatko Dalić.

Dom plavo-bijelih posjetio je najuspješniji izbornik Hrvatske reprezentacije gospodin Zlatko Dalić. @daliczlatko dobrodošao u plavo-bijeli grad!🩵🤍 #samoposusje #hskp

Posted by HŠK Posušje on Tuesday, April 9, 2024


Zlatko Dalić dobrodošao u plavo-bijeli grad!", objavili su iz HŠK Posušje.

Dalić je rođen u Livnu, a sa reprezentacijom Hrvatske već je napravio velike stvari. To se očekuje i u budućnosti, pa nije ni čudo što ima veliku podršku HNS-a, ali i navijača hrvatske reprezentacije.

Oglasi

Hrvatski mediji objavili su da je Dalić početkom ove sedmice odlučio krenuti put Međugorja i to pješke iz svog Livna. Dalić je poznat kao veliki vjernik, te je i ranije išao pješke putem dužine 120 kilometara.

Ranije je govorio da mu vjera itekako mnogo znači u životu, a sada je to samo potvrdio.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na putu ka Međugorju fotografisao se sa brojnim fanovima koji su ga sretali pored puta i djelovao je izuzetno raspoloženo.

Dalić je na klupi Hrvatske od 2017. godine, a ranije je radio i u Rijeci, te Slaven Belupu, ali i Ujedinjenim Emiratima, Saudijskoj Arabiji...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti