13

Komentari (13)

zilan66
Plemic kazes otisao savic putinu a bogati sto to ne rece juce za beusa i onog drugog klempu sto glasaju da se igra sa rusijom,putinom
Ekspert
O čemu vi pišete? Igrač pod ugovorom, znači nije mogao otići da ga Klub nije pustio. Šta je Savić kriv, sa 2500 EU otišao na 15. Normalno da mu se išlo. Dakle, da ga Klub ne pusti ne bi mogao otićim A on voli Klub itekako, prošle godine je pošao potpisati za Borac i okrenuo se nazad nakon našeg poziva. A nelegitimno izabrani navodni dopredsjednik Khabiri, otkud njemu pravo da istupa u ime Kluba. Pojačaj ugovor moj Khabiri, zarađuješ milione, pa nećemo morati prodavati.
plemic
to je do uprave, budite sretni da je ostao do kraja europskih utakmica. srbo je to, draža mu je rusija od zrinjskog koji ga je izgradio.
lalinjo
Jbg a,lova uvijek presudi,nema tu ljubavi prema klubu kao prije,jer se prije igralo iz ljubavi,pa tek onda ostalo,dobio je vrhunske financijske uvjete i otišao,ništa novo,tako je i u boljim klubovima.
velez mo
I ko je plemic sad NACIONALISTA,vi ili mi
Jugovina
Zasto generaliziras, covjek pise za sebi, a ti odmah "vi ili mi" Moman je dobar i zahvalan igrac ali je ovdje ispao pomalo nekorektan prema klubu. Svejedno, sretno mu i hvala. Jednostavno ni jedan nas klub ne moze ponuditi takve uvjete i nastane problem. Na kraju obicno bude kako igrac zeli jer nikome ne treba nezadovoljan igrac.
lalinjo
To si sigurno u pravu,ali znas kako u nasoj PL idu transferi,čim se pojavi malo ozbiljnija ponuda,odmah se radi transfer,po mome skromnom mišljenju trebao je ostati bar još jednu sezonu,alo sada je nažalost kasno,ja bih volio da je ostao.
zilan66
Plemic i bilbija da ode rekao bi srbenda,toliko o tebi i takvima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.