Hercegovački derbi na Mokrom Docu

Karačić i Rendulić odredili početne postave

4

Komentari (4)

Frane
Taman jučer na kavi govorim kako će Kamenar uskrsnuti za našu utakmicu(zadnju odigrao protiv nas), a Begić, Mandić, Boban, Kamenar nisu zajedno igrali protiv nikog osim nas.
plemic
zar je nama problem, tko je sa druge strane?
Frane
Nije nama problem ali očito je Borci problem pa im kod moraju dati autogol da pobjede, Sloga om izlazi s juniorima itd. Nikakav problem izađite s najjačim sastavom dapače, ali brate mili gledaj im sastav protiv Borca i Sarajeva ili prošlu protiv goška(kamenar i begic na klupi). Postavlja se pitanje je li najbitnije Karačiću da dobije svoj bivši klub jer ga nismo ponovno angažirali ili je najbitnije ostati u ligi i potuci se sa svima.
user1673626537
Eto ja ispade sad Posusje samovoljno se predalo protiv Borca
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.