6

Komentari (6)

Deepy
Zrinja je dvije klase iznad ostalih, nije nikako u rangu ove lige. Ostali se mogu boriti za ta Euro mjesta. Siroki, Borac, Zeljo,mozda se ukljuce Sarajevo i Velez. Dakle borba za drugo i trece mjesto. I ostali za spasavanje glave.
SamoZrinjski
Kakav ljuti rival, to su nasa braca ustashe
Rodjenii
Međugorje vs Lištica....
rabodimis
To i ja gledam.. Vidis da ovi nazovi novinari nisu normalni. 13,5 ljudi skupite zajedno, interesantan duel do pm.. E cuj ljuti rivali XD.. Hajd bar su nas nasmijali, ko ga jbe. ;)
SamoZrinjski
Rabldimis tako je, i opet ga mećemo svima, niko nam ništa ne može, ni Rusija i Kina skupa jer smo najjači, mi smo gromada na koju jednostavno ne možeš.
Humac
...kaže Podveležac.Šta imate sa onim Veležom koji je bio klub tri naroda osim imena?Ama baš ništa...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.