Čistka pod Bijelim brijegom: Dvojica igrača napustila Zrinjski

Nisu u planovima Plemića

Čistka pod Bijelim brijegom: Dvojica igrača napustila Zrinjski

A. Čaušević

Zrinjski je odigrao superiornu polusezonu te drži prvo mjesto na tabeli sa +13 u odnosu na Tuzla City. 

Sergej Jakirović je sastavio ekipu po svom ukusu koju predvodi sjajni Nemanja Bilbija uz podršku Slobodana Jakovljevića, Hrvoje Barišića i Igora Savića.

Mostarci su 2021. godini doveli dosta igrača kako bi se stvorila što veća konkurencija timu, međutim neki od novajlija su već postali višak.

Zrinjski je utorak da potvrdio kako su ekipu napustili Gojko Gadže i Anes Vazda koji su se pod Bijelim brijegom zadržali nekoliko mjeseci.

"Gojko Gadže i Anes Vazda od danas više nisu igrači HŠK Zrinjski.

Gojku i Anesu se zahvaljujemo na profesionalnom odnosu te im želimo puno sreće i uspjeha u budućnosti", poručili su iz tabora Plemića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vazda je stigao iz Mladosti DK te je upisao svega dva nastupa, dok je Gadže sa šest nastupa imao nešto veću minutažu.

Gadže će se kako stvari stoje vratiti u hrvatskog drugoligaša Orijent. S druge strane, Vazdi preostaje da traži novi klub.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Realist
Svi koji volite Zrinjski instalirajte aplikaciju Sportening i na aplikaciji dodajte Zrinjski u omiljeni klub i pridruzite se javnoj grupi HSKZ u kojoj se mogu međusobno putem poruka razmjenjivat informacije između navijaca (funkcionira kao Viber i Wat's up grupe) mozete se i prikljucit grupama drugih klubova npr. Dinamo, Hajduk, Real, Liverpool itd.) Kod jacih liga, mislim cak i Hrvatske dostupno je ocjenjivanje igraca ako ste navijac tog kluba, za BiH ligu mislim da ta mogucnost jos nije uvedena ali nisam siguran. Svakako se pridruzite.
3 0
Husrefbeg22
Cim ih skutori otpustaju znaci da ne valjaju, a Sarajevo otpusta najbolje igrace i pojacava samo sebi konkurenciju.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi