HŠK Zrinjski otputovao u Medulin, Slišković: U Istri će biti dosta drukčije nego u prethodnom dijelu
Rano jutros tim HŠK Zrinjskog pošao je u Istru gdje će brusiti formu za nastavak prvenstva.

Drugi dio priprema Plemići će odraditi u Hrvatskoj

HŠK Zrinjski otputovao u Medulin, Slišković: U Istri će biti dosta drukčije nego u prethodnom dijelu

Nogometaši i stručni stožer HŠK Zrinjskog jutros su otputovali u istarski Medulin u kojem će provesti u plan drugi dio priprema. Plemići će u Istri ostati dva tjedna te odigrati četiri pripremna susreta. 

Put Medulina je krenulo 27 nogometaša a spisak je u odnosu na Makarsku i Međugorje kraći za šest nogometaša. Na put nisu pošli Šime Gržan i Ismar Hairlahović s kojima će se klub vjerojatno u narednom periodu pokušati nagoditi o sporazumnom raskidu ugovora dok će Josip Miketek, Bruno Šutalo, Anes Mašić i Ivor Krešić završiti ili natrag u omladinskim pogonima ili na posudbama u sredinama u kojima će imati više prigode za igru i dokazivanje.

"Evo, krećemo na ovaj zadnji dio priprema" - rekao je Baka Slišković trener mostarskog tima i dodao: - "U Istri ćemo nakon 20-ak dana podizanja fizičke spreme raditi nešto sasvim drugo, naravno održavati ovo što smo stekli u protkelom periodu, te pokušati provesti što više vremena na taktičko-tehničkim vježbama kako bismo donekle ekipu "automatizirali" te privikli nove igrače na sustav igre koji Zrinjski igra već godinama. Vjerujem da ćemo kroz utakmice i treninge napraviti jednu kvalitetnu momčad koja će biti sasvim konkurentna do samog kraja za osvajanje prvenstva".

"Što se tiče igrača koji ne idu s nama na pripreme, omladinci će biti vraćeni u svoje pogone i naravno biti praćeni i katkada pozivani za prvi tim, a Hairlahović, Miketek i Gržan će danas obaviti razgovore s upravom nakon čega će se znati više šta i kako. Otpali su ti koji su otpali, meni je iskreno žao, ali kroz svo ovo vrijeme imali smo jednu dobru suradnju, krajnje fer i korektnu i nadam se da će se njihov status riješiti što prije i da će naći sredine u kojima će igrati" - rekao je trener Zrinjskog pred put u Medulin.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zrinjski će u Medulinu na "Medulin Cupu" odigrati utakmice s drugim timom NK Osijeka, Češkim Budejovicama, utakmicu za plasman, te mimo turnira s NK Istrom.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi