6

Komentari (6)

Jugovina
Volio bih danam betko objasni jakk su to oprane oare i tko je tu zaradio? Hvala
plemic
lesi se vraća kući.
lalinjo
Ovi što pišu da je pranje love i slično,prvo se malo informirajte,pa onda komentirajte,Dinamo II se više neće natjecati,jer bi se po tome natjecali u 3.HNL,a to ne žele,svi igrači iz Dinama II su otišli okolo po posudbama čim je propao pokušaj udruživanja sa NK Inter Zaprešić,a koji se natječe u 2.HNL. Sigurno kvalitetno pojačanje za Zrinju.
delta
Cuj ponovo u dresu Zrinjskog,pa momak.prije tri mj4seca otisao iz Zrinjskog,cisto pranje novca,samo budala ne vidi.Kao junior otisao u Dinamo za 200.000 eura,pa koje tu lud,naravno odmah rikverc i sve cisto!Klasicno pranje novca za Mamice.
SamoZrinjski
Posudba igrača koji je namjenjen za Dinamo II, da stasa za prvu momčad. U juniorskom sastavu i Dinama i Zrinjskog bio među top 3 igrača.
Realist
Odlican igrac. Bit ce pojacanje.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti