HŠK Zrinjski pregovara sa Slavišom Radovićem?

Velika želja Mladena Žižovića

HŠK Zrinjski pregovara sa Slavišom Radovićem? · Saznajemo

M. Šljivak

HŠK Zrinjski zainteresovan je za dovođenje lijevog beka Radnika iz Bijeljine Slaviše Radovića.

Kako SportSport.ba neslužbeno saznaje, Radović je velika želja trenera Plemića Mladena Žižovića. U narednim danima će se obaviti pregovori o eventualnom dolasku Radovića Pod Bijeli brijeg i on bi od naredne sezone mogao nositi dres mostarskog tima.

Žižović i Radović su odlično sarađivali u ekipi Radnika. Trener Plemića dobro poznaje njegove kvalitete, pa nije nikakvo čudo što je pokazao interes za uslugama 26-godišnjeg lijevog beka.

Slaviša Radović
Slaviša Radović FK Velež FK Velež Pozicija: DF

Statistika

27 nastupa
21 kao starter
10 žutih kartona
1 crvenih kartona
3 asistencija
1 golova

Radović za nekoliko dana postaje slobodan igrač. Iz Radnika pokušavaju sve kako bi ga zadržali u svojim redovima, ali pred njima je zaista težak zadatak jer sjajni defanzivac već ima nekoliko dobrih ponuda na stolu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li će upravo Zrinjski pobijediti u borbi za njegov potpis, saznat ćemo vjerovatno veoma brzo.

Ovaj defanzivac iza sebe ima zaista dobru sezonu u dresu Radnika. Odigrao je ukupno 22 utakmice u sezoni i upisao je sedam asistencija, što je svakako izuzetno dobra statistika za lijevog beka.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

EstrellaRoja
Drzavljanstvo: RS. Nabijem vam ovaj propali portal na neku stvar. Neka svako pametan bojkotuje ove idiote, a neka im publike iz Zapadne Hercegovine i Banja Luke, te ovih sto ga dodju baciti na Đorđinu i Diletu . Hvala i zbogom.
6 0
zlilutakcaslav
Republika Srbija drzavljanstvo. Glup si ceo zivot si glup!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi