8

Komentari (8)

bistrik87
zasto niko ne spominje plate u zeljeznicaru, tamo sve super :)
Jugovina
Ni jedan komentar na temu iz teksta. Sastali se mrznja i kompleks! Opet cemo mi biti rusitelji i mrzitelji drzave, a ovi sto ne plate ni igracu ni drzavi, oni su branitelji i domoljubi.
rodjak
kakav vi ugled branite ne znam a igrate na okupiranom stadionu ,vratite nam stadion ublehasi i napravite sebi novi pa se dicite ugledom ,cuj oni imaju ugled cccc kako vas nije stid
Ekspert
Stekli ga nakon 6 titula.?
red devil mo
A odakle vama ugled
dinass
Dok igrate na tudjem, otetom stadionu a navijaci su vam fasisticki idioti koji ruse Partizansko groblje i stolice u 7 ujutru preko obale, vi nemate ugled i postovanje
dinass
Ovdje je rijec o ugledu tako da elitni prvoligasu zacepi labrnju. Barem nismo ukrali nista tudje i stadion nam nije bio logor u ratu. Znas li koliko je ljudi ubijeno na vasem voljenom stadionu. Oni govore o ugledu i postenju. Umjesto sto laprdas idi unisti koji spomenik i lezi ranije da mozes preko mosta poranit dok nikoga nema da napravis kakav nered.
Jugovina
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti