12

Komentari (12)

balunv
Žižović će se proslaviti sa Zrinjskim.
ElComandante
Zamfir19_46
Šanse su 50%/50%. Ne treba zaboraviti da Zrinja nije u formi.
bazaorao
Ramboizmostara pogledaj gdje su komšije, a ti i dalje maštaj . Sretno zrinjski.
nemozetako
sretno olimpiji da ih natrpa nemilice,
Jangija
Sta vi imate klubova sto ih simpatizirate. A Pandev, Maribor, Legija, Utrecht, Malmö, Olimpija. Svaka cast volim kad sirite ljubav i sklapate prijateljstva.
Realist
Staje velezovac vas ni nemama na UEFA ljedtvici nemate koeficijent nikako jer niste bili u Europi 30 godina 3 puta ste ispali iz ove nase lige a nikad niste bili u top 4 u prvenstvu
BaJo
bistrik87
Olimpija umalo ne ispade od amatera, nespremni su samo tako, moze Zrinjski proci lako
Realist
Upravu si jer je Olimpija ostala bez 6 prvotimaca ali bi Makedonci ili da se mec igra u Mostaru bili bolja opcija
Halilovich
nespremni mozda jesu, ali se utakmica igra 17tog. znqci imaju dovoljno da se spreme. Iako ovi slovenci nisu vise kao nekad maribor. moze se ovo proci.
user1022
Evo taman su se pojacali kvalitetnim napadacem. Sto kazes ima vremena da se spreme. Ali i Zrinjski nije u nekoj formi i dobro ce im doc pauza da se posloze. Pogotovo ako imaju mozga i dovedu novog veznjaka i krilo, al posto su najavljivali pojacanja moglo bi ih i bit.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.