16

Komentari (16)

jassony
Ko o cemu kurava o postenju, tako i ovi UZP-ovci mali praljkani oteli Velezu stadion, stimane im titule koje su dobili (ne osvojili) i pricaju o nekoj mafiji. Mrssss
bazaorao
Zrinjskom jest stimano a ko beskucnicima nije nikom. Gdje je pisalo da je velezov stadion. To bi bilo isto da kazemo da je olimpik oteo stadion sad ovim beskucnicima.
87618
Zvezda u Srbiji , Dinamo u Hrvatskoj kao i Sarajevo u BiH , timovi koji imaju privilegije u savezima i kod sudija , a svako kao navijac moze da navija za svoj tim , znam da se ovaj komentar vecini nece dopasti , jer ogromna vecina ovdje su navijaci Sarajeva.
user1571956549
Svinjski ce odrati lahvor pitarcice hehe
bazaorao
Nema to veze s kim ce doci u lavor stadion. Tamo ih ceka fudbalska mafija koja to sve sredi.
Fcs
bazaorao
Kakav vokabular. Bravo za beskucnika
Mahatma.Barbie
Fudbalska mafija sredila 9 bodova više za Sarajevo. Jesu li i prije par godina sredili 20+ bodova isto? Šuti i poklopi. Zahvali se Bogu ako uhvatite poziciju za evropska takmičenja na kraju ove sezone, ako uopšte dobijete licencu. Eno vrli vam predsjednik kaže da dugujete od 1, 5-1,8 miliona KM za plate.
bazaorao
Mi duzni ti si pobrko loncice beskucnik. Jel ti mislis da vas samo manijaci mrze. Pa vi ste odron bh sporta. Sve sa savezom ide pa i 20 bodova
bazaorao
malibega
Fudbalska mafija sredi onaj penal za titulu svinjskom u bijeljini. Fudbalska mafija sredi penal Mujakica za 2-2 u Mostaru protiv Sarajeva iako je Mujakic bio bar metar od igrača svinjskog. Najčistije 2titule su ove Sarajeva, a aBd bit će i treća!
pjanke.sa
@bazaorao jel te stid reci da je neko mafija vi oteli stadion mazlume nepismeni
bazaorao
Ko mi pijani covjece. De se opredijeli jednom me prozivas konnavijaca zelje sad ko zrinjskog,..ko pijan covjek pa bunca. Abd srusit cemo savez a samim tim i mafijase bez kuce.
pjanke.sa
@bazaorao za koga god da navijas lupas gluposti ko niko. Koga ti zoves beskucnicima nije mi jasno i daj nam malo tih primjera koga savez gura? Najstabilniji smo klub u BiH, platili sa reprganuzacijom kluba i sto se ne treba i sto treba platiti. I te pare NSBiH dao Zelji da naprave stadion. Nas dom je u Butmiru a samo ne znam sta ces pricati kada napravimo stadion, takav da ce biti ponos drzave. Hajd sad na spavanje
bazaorao
Pijan si ti ocito. Pitaj velezovce, borac...i reci ce ti koga savez gura koliko ste prosle a i ove sezone zasluzenih pobjeda dobili, al sta ja objasnjavam pijanom covjeku kad se otrijeznis javi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.