HSV nagrađuje Spahića novim ugovorom?

Spahić ostaje u Hamburgu

HSV nagrađuje Spahića novim ugovorom?

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Emir Spahić uskoro bi mogao produžiti ugovor sa HSV-om.

Spahić je u HSV stigao pred početak ove sezone kao slobodan igrač, ali je sa njemačkom ekipom potpisao ugovor samo na jednu sezonu. Ipak, Spahić se dobrim igrama ustalio u prvu postavu HSV, te bi uskoro čelnici kluba mogli ponuditi novi ugovor bh. fudbaleru.

Bh. fudbaler je prošle godine dobio raskid ugovora sa Leverkusenom zbog skandala na stadionu, ali je nije dugo čekao na nove ponude. Trener HSV-a Bruno Labbadia prezadovoljan je igrama Spahića.

"Emir je sjajan igrač i s njim smo 100% sigurni u odbrani. Njegove godine nisu problem jer je fizički odlično spreman. Ako bi morao aplaudirati nekom igraču to bi bio Emir", rekao je Labbadia.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Njemački mediji tvrde da će Spahić sigurno dobiti novi ugovor. Navodno, Spahić će produžiti ugovor s HSV-om na još jednu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti