HSV: Nema ponuda za Eljero Eliju

HSV: Nema ponuda za Eljero Eliju

Edmir Škorić

Iz njemačkog bundesligaša Hamburga naglašavaju kako nisu primili niti jednu ponudu za svog krilnog igrača Eljero Eliju, iako su veliko interesovanje za njim pokazali Juventus i Wolfsburg.

Eljero Elia je u prošlog ljeta u HSV stigao iz Twentea za 7.5 miliona funti, te se vjerovalo kako ga ovog ljeta žele Juventus i Wolfsburg.

Bivši Twenteov trener Steve McClaren želio je Eliju dovesti u Wolfsburg, ali na kraju je sve ostalo samo na špekulacijama.

"Nismo primili ponudu od Juventusa za Eljero Eliju", kazao je generalni direktor HSV-a Bastian Reinhardt za Bild, dodavši:

"U julu smo igrali prijateljsku utakmicu s Juventusom i pojedini ljudi iz tog kluba su se raspitivali o igraču. No, još uvijek nismo dobili ništa konkretno. Kako od Juventusa, tako ni od Wolfsburga."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti