HSV pokušao zataškati novi Spahićev incident

Ošamario saigrača na treningu

HSV pokušao zataškati novi Spahićev incident

Bh. reprezentativac Emir Spahić poznat je po prekoj naravi, ispadima na terenu i van terena, a o njegovom nedoličnom ponašanju nova vijest stiže iz Njemačke.

Trener Bruno Labbadia je u razgovoru za njemački Bild otkrio da je Spahić nakon jednog treninga ošamario saigrača Pierre-Michaela Lassogu, međutim u HSV-u su to pokušali zataškati kako bi se igrači usredotočili samo na igre. 

"Najvažnije je da su njih dvojica sami riješili problem. Ja sam im nešto rekao na cijelu situaciju, ali to sada iza nas. Okrenuli smo se budućnosti", kazao je Bruno Labaddia za ugledni Bild. 

Trener tima iz Hamburga nije precizirao kada se tačno incident dogodio, a u augustu Spahić je navodno i saigraču Lewisu Holtlyju zaprijetio batinama.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti